Pistagebröd
PISTAGEBRÖD
Ugn:
175 grader
Ingredienser:
1 finriven morot
1 dl grovt hackade pistagenötter
1 dl kruskakli
1 dl rågkross
2 dl grahamsmjöl
2 dl grovt rågmjöl
2 dl havregryn
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
ca 4 1/2 dl vatten
Blanda samman alla torra ingredienser inklusive morroten. Tillsätt vattnet och rör samman till en kletig deg. Fördela degen jämnt i en bakplåtspappersklädd brödform. Grädda brödet ca 60 minuter. Stjälp upp (gärna på galler) och låt svalna. Ät eller frys in.
Älskade pistage. Inte testat det förens nu i sommar & jag gillade det. så detta bröd ska jag göra i helgen :)
Sv: Haha, då är vi två brödnarkomaner! ;)
Det där brödet såg inte fel ut!
Låter gott! Jag måste testa ha i pistagenötter i bröd, tack för tipset!
verkar vara ett riktigt gott bröd:)
gud så gott :D
Det brödet lät jättegott! Måste prova!
Trevlig blogg du har :)